TripAdvisor Certificate of excellence

Üdvözöljük...

Üdvözöljük a Hotel Taormina-ban, Rómában – ez egy 2 csillagos olcsó szálloda Róma történelmi központjában modern szobákkal és családias hangulattal, pár háztömbre a városközponttól és tökéletes szállás olcsó költségvetésű utazóknak. Ez az olcsó szálloda Róma szívében a legmegfelelőbb olyan utazók számára, akik csak pár napot töltenek a városban és szeretnének egy helyet, ahová ledobhatják táskáikat és kényelmesen alhatnak, ugyanakkor tökéletes azok számára is, akik hosszabb tartózkodást terveznek és szükségük van egy megfizethető szállásra. Több, mint 50 éve érkeznek olcsó költségvetésű utazók a Hotel Taormina-ba Rómába, amely messze túlszárnyalja az ár-érték arányra vonatkozó elvárásokat. A 2 csillagos Hotel Taormina Róma rövid távolságra van a központi vasútállomástól, Termini-től és egyszerre kényelmes és praktikus.

A Szobák...

Egy szoba a Hotel Taormina Rómában több, mint egy hely, ahová le lehet dobni a csomagokat és aludni lehet. Büszkék vagyunk arra, hogy nemrég felújított eredeti szobákat kínálunk egy-, két- vagy háromágyas opcióval. Kényelmes és ízlésesen berendezett szobáink modern felszereléssel, fűtéssel, légkondicionálással (a legtöbb szobában), síkképernyős televízióval, telefonnal és széffel rendelkeznek. Egy szobát foglalni a Hotel Taormina Rómában több, mint egy szobafoglalás. Azt jelenti, hogy vendége lesz egy családnak, amely több, mint 50 éve szállásol el utazókat Róma központjában. Rómában a családi élmény az étellel kezdődik. Ha útmutatásra vagy fordításra van szüksége, esetleg kérdései vannak arról, hogy mit csináljon vagy mit nézzen meg Rómában, mindenben vendégeink rendelkezésére állunk. Egy sor szolgáltatást is ajánlunk, beleértve a az alap concierge szolgáltatást munkatársainktól. A szálloda nem rendelkezik parkolóval, de a közelben van egy fizetős magánparkoló. A recepciós személyzet segít megtervezni római tevékenységeit – a város összes nevezetessége pár percre van gyalog vagy tömegközlekedéssel. A recepciónál metrójegyet is vásárolhat. Végül is a különböző közlekedési lehetőségek és egyéb fontos intézmények, mint a posta, bank, 24 órán át nyitvatartó gyógyszertár és egy bevásárlóközpont csak öt perces sétára vannak a szállodától, a Róma Termini központi vasútállomáson.

Helyszín...

Ha valamelyik város öröksége önmagáért beszél, az Róma. Ez a város a történelem szíve, a Kolosszeummal, a Szent Péter Bazilikával, Julius Caesarral és Benedek pápával. Helyszínünk a történelmi központ szívében azt jelenti, hogy vendégeink rövid távolságra vannak a legjobb üzletektől, a legszebb látnivalóktól és a legelőnyösebb tömegközlekedési lehetőségektől. Pár percre vagyunk egy pár legendás barokk kori templomtól: ezek a Santa Maria Maggiore és a San Giovanni in Laterano. A híres bevásárló utca, a Via Appia is a közelben van. 2 csillagos szállodánk 20 perces sétára van Róma legnagyobb műemlékétől – legalábbis méretben – a Kolosszeumtól. Ha nem a gyaloglós típus, könnyen megközelítheti a Kolosszeumot busszal vagy metróval. A Hotel Taormina pár háztömbre van a Termini vasútállomástól, így Róma többi része is könnyen elérhető. Egy rövid utazás és a Vatikánban van, esetleg a Spanyol Lépcsőknél vagy a Trévi-kútnál. Tudjuk, hogy az olcsó költségvetésű utazók utazni és felfedezni akarnak, miért töltsék napjaikat a szállodában, mikor Rómában annyi lehetőség van? Vacsorázzon a világ legjobb éttermeiben, fedezzen fel egyedi környékeket, mint a Trastevere, sétáljon a Tiberisz folyó partján éjszaka és csodálja meg a Forum Romanum festői romjait. Mikor mindezt megtette, egy csodálatos szoba várja a Hotel Taormina Rómában, közvetlenül a városközpontban.

SZOLGÁLTATÁSAINK...

  • Továbbá a Termini
    pályaudvar

  • KLÍMABERENDEZÉS FIZETÉSRE

  • INGYENES WIFI A SZOBÁKBAN ÉS A HALLBAN

  • több nyelvet beszélő
    személyzet

  • LIFT CSAK MOZGÁSKORLÁTOZOTTAK ÉS NEHÉZ POGGYÁSSZAL ÉRKEZŐ VENDÉGEK SZÁMÁRA ÁLL RENDELKEZÉSRE